СУПЕР ЦЕНЫ

Privacy policy

Bendrosios privatumo nuostatos

Malonu, jog domitės dalinių krovinių gabenimu ir lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Mūsų įmonė UAB „Auto Praba“ (toliau - Auto Praba) vertina Jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į Auto Praba norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Taip pat šią informaciją galite keisti parašę laisvos formos prašymą el. paštu  info@autopraba.lt.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės  vykdydami Jūsų užsakymus, kurie yra:

  • krovinių vėžėjai, kurie naudoja Jūsų asmens duomenis siekiant užtikrinti savalaikį prekių pristatymą;
  • muitinės tarpininkai, kurie naudoja Jūsų asmens duomenis siekiant užtikrinti teisingą prekių deklaravimą;
  • sandėliai, kuriuose vyksta Jūsų prekių perkrovimas, sandėliavimas ir kitos su jumis suderintos operacijos skirtos Jūsų prekių paruošimui pardavimui, transportavimui ir pan.

Slapukai

Auto Praba interneto svetainėse naudojami slapukai (cookies) – tam tikra informacija, kuri siunčiama į Jūsų kompiuterio slapukų rinkmeną.

Slapukai gali būti dvejopi: ilgalaikiai ir vieno seanso. Ilgalaikiai slapukai Jūsų kompiuterio slapukų rinkmenoje išlieka visam laikui. Jie gali būti naudojami, pavyzdžiui, norint atpažinti Jus kaip svetainės lankytoją, pritaikant svetainės turinį pagal Jūsų poreikius ar renkant statistinius duomenis.

Seanso slapukai yra laikini ir išnyksta Jums išėjus iš interneto svetainės ar užvėrus naršyklę. Seanso slapukai gali būti naudojami norint aktyvinti tam tikras svetainės funkcijas, pavyzdžiui, užsisakant paslaugas, atliekant banko operacijas ir kt.

Slapukai mūsų interneto svetainėse paprastai naudojami norint palengvinti naudojimąsi jomis ir vartotojams pateikti konkretesnę bei tinkamesnę informaciją. Naudojant slapukus, Jūs atpažįstamas kaip lankytojas, pagal Jūsų poreikius pritaikomas turinys. Naudojant slapukus, mums lengviau suvokti vartotojų poreikius. Gauti lankomumo statistiniai duomenys naudingi norint nustatyti interneto svetainės efektyvumą ir ją tobulinti.
Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad asmens duomenų mes niekada neįrašome, išskyrus atvejį, jei nutariate registruotis naujienlaiškių siuntimui ar siunčiate užklausą.

Mūsų slapukai gali būti kuriami naudojantis kitų interneto svetainių analitikos paslaugų teikėjų paslaugomis, pavyzdžiui, bendrovės „Google Inc.“ paslauga „Google Analytics“ ir „Google Tag Manager“

Laikoma, kad mūsų interneto svetainių lankytojai sutinka, kad būtų naudojami slapukai, jei tam pritaikyta jų interneto naršyklė. Jei nebūtų naudojami slapukai, nebūtų galima naudotis kai kuriomis funkcijomis, pavyzdžiui, išsaugoti savo asmeninių nustatymų.

Visuomet galite pasirinkti, ar savo interneto naršyklėje norite naudotis slapukais, ar ne. Jei slapukais naudotis nenorite, kompiuterio naršyklę galite nustatyti taip, kad slapukai būtų automatiškai išjungiami, arba kaskart gauti pranešimą, kai interneto svetainėje prašoma naudoti slapuką. Norėdami nustatyti reikiamas parinktis, naudokitės pagalbos funkcija. 

Šios nuostatos gali būti keičiamos be atskiro pranešimo, nes laikomės slapukų naudojimą reglamentuojančių teisės aktų  ir  atsižvelgiame į visuotinai priimtą su slapukų naudojimu susijusią praktiką.

 Kaip nutraukti slapukų naudojimą?

Įspėjame, jog slapukų blokavimas gali nutraukti vartotojo priegą prie tam tikrų svetainės funkcijų ir jų veikimo, ko pasekoje naršymas gali tapti neefektyvus arba neįmanomas.

Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie Jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus.

Nuorodos į kitus tinklapius

Mūsų svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius už kurių turinio teisingumą ir atititikimą galiojantiems teisės aktams Auto Praba neatsako.

Naujienlaiškiai

Jūsų pateiktą el. pašto adresą naudojame informacijai apie specialius pasiūlymus ar akcijas, naujus produktus ar kitai, su mūsų įmone susijusiai informacijai, siųsti.

Išsiuntus naujienlaiškį, turime galimybę rinkti ir matyti statistinius duomenis susijusius su Jūsų elgesiu, išsiuntus el. laišką. Pavyzdžiui ar el. laiškas buvo atidarytas, kokios nuorodos buvo paspaustos.

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi Auto Praba, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenus tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:
- gavus naujienlaiškį, paspausti prenumeratos atšaukimo nuorodą;
- kreiptis el. paštu info@autopraba.lt su laisvos formos prašymu.

Duomenų tvarkymo terminas: 5 metai nuo sutikimo gavimo datos.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laišku siuntimą reklamos tikslais, taip pat reklamos platformoms Facebook, Google, tikslinės auditorijos formavimo tikslais.

Sutikdami gauti naujienas, Jūs taip pat kartu leidžiate apdoroti savo duomenis pagal „MailChimp“ asmens duomenų tvarkymo ir naudojimo sąlygomis.

„MailChimp“ naudojimo sąlygos: https://mailchimp.com/legal/api_use/

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate. 

 

 

Ваш запрос был отправлен.

Нажимая «ОТПРАВИТЬ», вы подтверждаете, что предоставили свои личные данные по своему собственному желанию, и соглашаетесь с тем, что предоставленные данные будут храниться и обрабатываться компанией UAB Auto Praba с целью контакта, информирования и / (или) для опросов о качестве оказанных услуг.

Ваши данные:

  • *- Просьба заполнить

Ваш запрос:

UAB „Auto Praba“
Yлица Наугардуко, д. 102-201, Вильнюс LT - 03202

Тел.: +370 (5) 2052109
Электронная почта: info@autopraba.lt